Cirkas




Kaip išsirinkti tinkamą audinį savo lauko baldams?

baldailaukoPavasaris ir vasara – puikus metas transformuoti savo poilsio kampelį, o platus įvairių sodo audinių asortimentas suteikia daug galimybių, tereikia šiek tiek laiko, darbo ir noro. Atgaiva, patogi poilsio erdvė lauke paskatins leisti laiką lauke ir taps mėgstamiausia susitikimų ir laisvalaikio vieta. Tačiau norint pasirinkti tinkamą medžiagą lauko baldams, verta žinoti tipus ir savybes, tada bus lengviau priimti gerą sprendimą.

Svarbiausios lauko baldų medžiagų savybės

Šiuolaikiniai lauko audiniai dažniausiai turi poliesterio sudėtį ir specialią apdailą, apsaugančią nuo drėgmės ir nešvarumų. Vandeniui atspari medžiaga sodo baldams puikiai tiks lauke, esant įvairioms oro sąlygoms, kontaktuojant su vandeniu, lietumi, rytine rasa, žeme, purvu ar kitais nešvarumais. Todėl jį labai lengva prižiūrėti ir valyti. Mėgstantiems glotnias versijas rasite gražių pastelinių spalvų, universalių pilkų ir ryškių spalvų, puikiai tinkančių vasarai, taip pat nuostabių, nesenstančių klasikinių atspalvių, derinamų su lino tekstūrą imituojančia tekstūra. Neperšlampami dryžuoti audiniai, klasikiniai, įspūdingi ir įvairių spalvų deriniai jau ne vienerius metus mėgaujasi nepakartojamu populiarumu.

Neperšlampami audiniai lauko baldams taip pat turėtų būti patvarūs ilgaamžiai ir atsparūs mechaniniams veiksniams, intensyviam naudojimui. Šios funkcijos yra storos, tankiai austos medžiagos. Sintetiniai pluoštai ženkliai padidina audinių patvarumą ir suteikia jiems elastingumo, todėl iš jų pagaminti aksesuarai nepakitę tarnauja daugelį sezonų. Sodo baldų apmušalų medžiaga turi gerai veikti įvairiomis oro sąlygomis ir atlaikyti intensyvų šeimos narių, įskaitant vaikus ir gyvūnus, naudojimą, ir žinoma, kad tai nemenkas iššūkis, todėl labai svarbu, kad gaminys būtų atsparus plyšimams ir dilimams. Iš tvirtų lauko audinių taip pat galima siūti saugias sūpynes, braziliškas kėdes ir hamakus.

Dėl poliesterio pluošto sodo baldų medžiagos nėra linkusios glamžytis ir nereikalauja lyginimo ar ypatingos priežiūros. Jos nepraranda savo formos, nesukrenta ir puikiai atrodo kaip pagalvės, atlošai, sėdynės ir kėdžių pasėdukai, sofos ir foteliai. Minkštos pagalvės padarys jūsų poilsį visiškai patogiu, o senas sodo komplektas įgis naują gyvenimą. Sodui skirtus audinius lengva ir malonu kirpti bei siūti, nes jie nesitampo, yra gana standūs, neslysta, nesukelia problemų darbo metu. Tai labai gražūs aksesuarai ir tekstilės gaminiai, kuriuos galite užsisakyti.

24-65c

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode